Elektroniska grejer och klurigheter

Tillverkare av smartphones – Samsung


skrivet den 11 apr av Admin, klockan:14:32
Samsung är ett företag från Sydkorea som säljer allt från TV-apparater till kylskåp. En jätte inom elektronikranchen och de flesta i Sverige har säkert ägt en TV från Samsung någon gång under sina liv. Företaget grundades 1964 och har runt 160.000 anställda. Det var väldigt nära att jag valde en Samsung Galaxy men det blev ändå att jag köpte min HTC One. Samsung använder sig också av plattformen Android så det var anledningen varför jag funderade på en Samsung smartphone. Samsung har väldigt många varianter av Smartphones att välja mellan och jag vet inte om detta är rätt väg att gå. Jämför man Samsung med Iphone så har Iphone enbart några modeller att välja mellan när Samsung har runt 20st. Blir svårare för konsumenter som jag att veta vilken telefon jag ska välja av Samsungs 20st. Det blir att man enbart jämför priserna och räknar med att den dyraste är bäst men så behöver det inte vara.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt