Elektroniska grejer och klurigheter

HTC One – Vad ingår 2?


skrivet den 23 mar av Admin, klockan:14:29
En annan bra sak med deras kamera som jag använder en hel del är funktionen som innebär att om man håller in utlösarknappen så tas det kontinuerliga foton till jag släpper knappen. Kvalitén på dessa foton blir överraskande bra. Funkar sådär på kvällen och när man rör kameran för mycket men jag hade inte räknat med något annat. Jag brukar använda denna funktionen när jag fotar i naturen och då speciellt när jag fotar djur eller andra objekt som rör sig. Det är svårt att få den där perfekta bilden genom att bara ta ett kort men med denna funktionen så är detta delvis löst. Ska självklart tilläggas att om jag går ut med intentionen att fotografera så tar jag med mig min systemkamera men jag använder min HTC One när fotosituationer uppstår utan att jag har planerat att hitta dem. En systemkamera är självfallet alltid bättre än en mobilkamera.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt